zondag 6 mei 2012

Telefoon op zondagmorgen.


Dag volgertjes

Hier ben ik weer, een weekje is zo voorbij. Nog 4 weekjes en we gaan terug naar huis. Nu begin ik toch wel af te tellen om iedereen terug te zien en een dikke knuffel te geven.
Deze week was het niet zo goed weer, gelukkige konden we wel één keer gaan zwemmen. De andere dagen heb ik voor school gewerkt. Ik heb ook nog eens een bezoekje gebracht aan mijn stageschool voor mijn eindwerk maar de leerkracht die mij zou helpen is nog steeds ziek. Hopelijk is ze snel genezen zodat ik verder kan werken aan mijn eindwerk.
Zaterdagavond zijn we naar het casino geweest, gratis inkom, gratis drank en eten. Ik had op voorhand bepaald dat ik maximum 20SRD ging inzetten. Bij de eerste inzet van 10 SRD won ik 35 SRD. Dus ik had 25 SRD winst. Ik heb toen nog eens 10 SRD ingezet waarbij ik terug 10 SRD winst had. Toen ben ik gestopt met spelen met 35 SRD winst was ik heel blij. Het is maar 7 euro maar voor een Surinamer is 35 SRD heel veel geld. Je kunt er bijvoorbeeld eens lekker meegaan eten.
Zondagmorgen werd ik gewekt door mijn gsm een Surinaams nummer, wie zou dat zijn? Het was mijn mentor wiskunde.
“Stefanie ben je thuis vandaag?”
“ Ja juf.”
“Ga je deze week naar het binnenland?”
“Nee juf.”
“ Ik heb een vraagje”
(Ik voel haar al komen.)
“Ik ben ziek en mag 10 dagen niet op school komen, zou jij mijn lessen willen overnemen zodat ik niet te veel achterstand heb?”
“Natuurlijk wil ik dit doen”
Zo weet ik deze week weer wat te doen. Ik vind het helemaal niet erg om terug les te gaan geven. Ik geef heel graag les op deze school. Zo gaat de week ook heel snel voorbij.
Het zal een drukke week zijn want ik moet ook nog goed doorwerken aan mijn eindwerk. Zodat alles af is voor ik naar huis kom zodat ik enkel kan genieten om iedereen terug te zien.


Groetjes uit Suriname

Stefanie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten